Prekių katalogas

Poliravimo kailis Thermo Velour Wool, trumpo plauko, oranžinis 80/15/80

  • Poliravimo kailis Thermo Velour Wool, trumpo plauko, oranžinis 80/15/80

    Gamintojas
    Zvizzer, Vokietija
    Prekės ženklas
    Zvizzer
  •   ZVIZZER THERMO VELOUR WOOL POLIRAVIMO PADAS 80/15/80 mm - kailis poliravimui su DA mašinomis

     
    Tvirtas kailis, pritaikytas poliravimui su Dual Action (DA) mašinomis iš ZVIZZER DETAILING LINE serijos, pagamintas naudojant inovatyvią THERMO technologiją. Šis kailis sukurtas iš aukštos kokybės sintetinių šerių, kurie turi puikias pjovimo savybes ir yra ilgaamžiai. Tai buvusio labai populiaraus "Doodle" Wool-Pad White įpėdinys!
     
    THERMO VELOUR PAD skirtas pašalinti sudėtingiausius dažų paviršiaus defektus, tokius kaip gilūs įbrėžimai, stiprūs įbrėžimai ant kietų dažų arba šlifavimo pėdsakai, pašalinami švitriniu popieriumi. Šio kailio vilnos padai kur kas mažiau įkaitina apdirbtą paviršių, taip išlaikant aukštą pjovimo efektyvumą. Ypatingasis THERMO kempinės pagrindas šiam padui padeda dar efektyviau išsklaidyti šilumą darbo metu, dėl termostabilios medžiagos, iš kurios jis pagamintas.
     
    Norint pasiekti aukštą paviršiaus apdirbimo lygį, rekomenduojama naudoti ZVIZZER HC4000 poliroli kartu su šiuo kailiu. Tai labai efektyvus poliravimo derinys gilių įbrėžimų šalinimui, po šio derinio gali prireikti naudoti antrą poliravimo žingsnį norint pasiekti tobulą blizgesį. 
     
     
    DAUGIAU PJOVIMO - MAŽIAU LAIKO - GERESNI REZULTATAI